Woods vs. Mickelson ja yhdeksän miljoonaa dollaria pöydällä. Ottelu

Lopuksi kymmenen kierroksen työntö McGregorin ja Mayweatherin välillä esitettiin maksua vastaan. Monet fanit eivät pitäneet siitä, mutta nyrkkeilystä maksaminen on melko yleistä. Woods ja Mickelson kuitenkin potkivat ampiaispesän, kun he esittelivät epäpopulaarisia uutisia golfmaailmaan. Nykypäivän parhaista golfarista puuttuu urheiluhyötyjä. Hänen mielestään on liian myöhäistä kohdata molemmat legendat. ”Jos he olisivat järjestäneet tapahtuman viisitoista vuotta sitten, se olisi hienoa. Heillä jäi siitä vähän ”, kertoo Pohjois-Irlannin pelaaja Rory McIlroy, seitsemäs maailmassa.Lisäksi Mickelson lopetti kauan odottaa seuraavaa PGA-kiertueen nimeä vuonna 2018. h3>

Kissanäyttelijät yrittivät provosoida toisiaan lehdistötilaisuudessa, mutta lopulta ensimmäisessä reikässä oli vain 200 000 dollarin lintupeli. Päinvastoin, he vaihtoivat kohteliaisuuksia.

“Hän on yksi parhaista pelaajista, joka on koskaan ottanut kepin”, Woods sanoi. Mickelson palasi kohteliaisuudesta heti: “Hän on kaikkien aikojen paras golfari.” Kävi ilmi, että he olivat kilpailijoita ilman kilpailua. Lyhytaikaista aikaa lukuun ottamatta, ne eivät koskaan olleet viattomia kilpailijoita.Woodsia motivoivat Jack Nicklausin asettamat historialliset virstanpylväät, eikä se, että se kilpaili suosikki vasemman käden kanssa ei-urheilullisesta hahmosta. keskustelu. Molemmat pelaajat pelaavat mikrofoneilla. He haluavat lisätä ottelun amerikkalaisten kotitalouksien pöytään. Kysymys on, ylittääkö se kalkkunan päivää aiemmin.