Real Madrid valmiina kaaokseen Mestarien liigan finaalissa, Zidane sanoo

Koska Zinedine Zidanen Real Madrid -puoli saapui Kiovaan kohtaamaan Liverpoolin Mestarien liigan finaalissa, hän myönsi olevansa valmis kaaokseen ja vaati, että jos paineita olisi, ne olisivat sitä parempia.

“Tänään ja huomenna ei koskaan tapahdu uudelleen; me elämme muita kokemuksia, mutta emme koskaan näin, joten meidän on hyödynnettävä sitä eniten ”, ranskalainen sanoi. ”Ja jos on vähän paineita, ei ole ongelmaa. Se on elämää, se on parempi kuin se – vähän tunteita. Me olemme ihmisiä ja ihmiset ovat puhtaita tunteita. Painostuksella se on vielä mukavampaa. ”Mohamed Salah voi tulla moderniksi, kuten Messi ja Ronaldo, sanoo Klopp Lue lisää

Jürgen Klopp oli sanonut, että Madrid voi elää kaaoksen kanssa.Se ehkä asettaa heidät erillään aiemmista vastustajista Liverpool on kohdannut ja hän puhui myös siitä, miten tämä oli kahden valmentajan kokous, jota syytettiin siitä, että he eivät olleet vahvoja taktisesti. Zidaneille se on toistuva teema, ja kun häneltä kysyttiin, tuntuuko hän arvostettuna johtajaksi, hän vastasi: ”Kyllä” ennen taukoa, hymyillen ja lisäämällä: ”No, joskus ei, vaan se elämä.”

< Hän lisäsi: ”Meillä on ollut kaaos ennen ja meillä on huomenna varmasti. Jalkapallo on yksinkertainen: on kaksi joukkuetta ja sinun täytyy tietää, miten voit vahingoittaa heitä ja hallita, kuinka paljon he vahingoittavat sinua. Meidän on pyrittävä minimoimaan tämä kaaos mahdollisimman paljon ja kärsimään niin vähän kuin pystymme.Mutta me kärsimme. ”Play Video 1:36 Jürgen Klopp nauraa Zinedine Zidanen kriitikot ennen Mestarien liigan finaalia – video

Zidane väitti, että finaalissa ei ole suosikkia, joka kuvaa peliä nimellä 50-50 ”, Ja hylkäsi ehdotukset, joiden mukaan hänen tiiminsä voitaisiin vetäytyä liian suurella luottamuksella Espanjan mielessä, että jokin muu kuin Madridin voitto olisi suuri järkytys. ”Älä huoli”, hän sanoi. ”Pukuhuoneessa emme ajattele sitä. Ihmiset voivat sanoa, mitä he pitävät, mutta tiedämme, että se ei ole niin.Emme ole suosikkeja eivätkä ne ole. ”

Hänen kapteeni Sergio Ramos ehdotti, että Kloppin väite, jonka mukaan Madrid olisi kuin” sveitsiläinen kello “, olisi yrittänyt häiritä niitä. ”Ne ovat kuin sveitsiläinen kello”, hän sanoi. ”Meidän on keskityttävä olemaan antamatta ja vähentämään maailmanluokan pelaajiensa vaaraa.”

Muutama viikko sitten Zidane sanoi, että tuolloin loukkaantunut Cristiano Ronaldo olisi 150% tämä lopullinen. Madridin johtaja kysyi, oliko hän vielä siellä: ”Hän näyttää hyvältä minulle – ja jos se on 140%, se ei ole ongelma.”

Ramos sanoi, että Madridin pelaajat olivat hyvässä kunnossa. ”Kaikki ovat valmiita, ei loukkaantumisia, olemme olleet hyvin uskomattomia ja meillä on poikkeuksellinen motivaatio, olemme kaikki kuin miuras [taistelupullot],” hän sanoi.