Muutokset Slavian jääkiekossa. Mitä Benáš lähtee?

Tämä asia on ratkaistu Slaviassa jo useina vuodenaikoina, ja lokakuun 2016 lopussa Pitter ei piiloutunut laajaan haastatteluun iDNES.cz: n kanssa, että hän haluaisi ratkaista erityisen tilanteen, jossa enemmistöomistaja ei ole kiinnostunut klubin juoksemisesta.

Kukaan ei halunnut jakaa osuutta viisi vuotta sitten.Esimerkiksi Vladimír Růžička hylkäsi hänet ensimmäisenä, Benýšek sanoo. Hänen vastapuoli pitää kaiken vastaamattomana, hän ei halua mennä joukkoviestimeen vahvan pelaajan kanssa. Hän oli yksi urheilun kaksi parasta, mutta vuonna 2016 epäonnistuneen tulvan jälkeen hänellä ei ole kunnianhimoa tai resursseja palata parhaaseen. joka korostaa, että ilman taloudellisia leikkauksia Slavia ei enää olisi nykyään. Kun Benny menetti kiinnostuksensa juoksuun, kaikki jäi Pitteriin.Mutta hänellä olisi nyt löyhempiä käsiä etsimään uusia sijoittajia, koska monet heistä eivät halunneet auttaa Slaviaa ennen kuin kiinteistöjärjestelyt olivat selvät. Vaikka Slavialla on viime aikoina ollut kolme osakkeenomistajaa, olen ollut ainoa hallituksen jäsen useina vuodenaikoina, jotka hoitavat yksin klubia. Siksi vastuu on sama. Nyt ehkä jotkin asiat, jotka on hyväksytty yhtiökokouksessa, voidaan käsitellä joustavammin. Tulevaisuudessa uskon kuitenkin, että muutos tuo vauhtia ”, Pitter sanoo. On joku, joka Slavia voi aina tehdä tekosyitä.Rouva Columbus on kadonnut. ”

Pitter ei sulje pois sitä, että hän siirtyisi vahvemmalle sijoittajalle tulevaisuudessa. Itse asiassa vuosi sitten kiinalainen CEFC tuli melkein siihen, mutta se ei päässyt sopimukseen stadionin ja maan omistajan kanssa, Edenissä, SK Slaviassa. ”En ole se, joka tarvitsee olla yksin ja hallita kaikkea Slaviassa. Oma asenne muuttui vähitellen, ja mielestäni se riitti minulle ”, hän ei.

Joten mitä tapahtuu Slavialle? ”Nyt keskityn lähitulevaisuuteen. Uskon, että voimme vain nousta. Ja kuten kunnianhimo, haluaisin, että Slavia palaa äärimmäiseen. Se riippuu vain siitä, kuinka kauan se toimii.