Keltainen lumivyöry. Korkein jalkapallokilpailu on nimeltään Fortuna League

Kun lokakuussa 2016 yhdistyksen silloinen puheenjohtaja Miroslav Pelta allekirjoitti sopimuksen Fortunan kanssa, se oli suurin sponsorisopimus Tšekin jalkapallon historiassa. “Se tulee olemaan keltainen lumivyöry”, Pelta ennusti. Korkein kilpailu on “omistettu” tänä vuonna.

“Tšekin ammattilaisjalkapalloiluun on ainakin vuoteen 2022 mennessä tullut vakaus. Klubit ja liigan jalkapalloliitto tietävät, millaista taloutta he voivat luottaa, ”sanoi Fortunan toimitusjohtaja David Vaněk.Voimme asettaa itsemme fanien rooliksi, tavoitteena on nostaa jalkapallon tasoa erityisesti heidän puolestaan. Haluamme tarjota heille laadukkaan tuotteen, jonka he haluavat ostaa. Jalkapallo on myös tunne ja hauska. Fortuna ja jalkapallo sekä fanit ovat yhtä hauskaa ”, Vaněk huomautti.Se neuvotteli myös uudesta liigajärjestelmästä, joka tuo lisää otteluita.

“Kun allekirjoitimme sopimuksen, tiesimme, että on enemmän otteluita, ja se oli yksi tärkeimmistä argumenteista neuvotteluille”, sanoi puheenjohtaja. Sarjan jalkapalloliitto Dušan Svoboda.

Kun yritys tuli jalkapalloon syksyllä 2016, se puhui satoja miljoonia kruunuja kuuden vuoden aikana.

“Meillä on sitoumus vahvistaa että kumppanuus on hyödyllinen molemmille osapuolille, Svoboda totesi.

Kilpailun logo on yksinkertainen, ja keltaisella taustalla on musta merkintä. ”Uusi logo on niin yksinkertainen, että se on järkyttävää.Kaksoispisteen takana oleva tarina on ratkaisevan tärkeää, “Fortunan johtaja sanoi.” Haluamme modernin, ainutlaatuisen, ymmärrettävän identiteetin, tarinan logon ja samalla ymmärrettävän Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Ja ensiluokkainen oppilas voi maalata logon. ”

Tšekin jalkapallolla on” kuuma “viikko. Maanantaina O2 TV ilmoitti, että yksityinen yritys on ostanut 2022 mennessä liigan oikeudet. Hän lupasi lähettää neljän kierroksen parasta TV-laatua jokaisesta kierroksesta ja loput neljä streaming-laatua pienempään määrään kameroita.