Halusin tappaa hänet. Real Madridin suurin imartelu

Slovenian ilmiö haluaisi korjata vaikutelman, jonka Euroopan pioneeri – italialainen Andrea Bargnani, jota Toronto on laatinut 12 vuotta sitten, oli laatinut. nimiä. LeBron James, Kevin Durant, Stephen Curry, ovat tähtiä. Janis Adetokunbo vlasatice. Erityisesti eteläisen puolen maanosa vastaa samalla innolla yhdeksäntoista-vuotiaan Ljubljanan kotoisin. pieneen koriin, jonka hänen vanhempansa ostivat hänelle. Aluksi hän voitti jalkapallon hänelle, mutta sitten hän alkoi kasvattaa joukkuetoverinsa ja vaihtaa koripalloon.Hän aloitti sen seitsemänvuotiaana, ja hänen idolinsa on edelleen kreikkalaisen kreikkalaisen mestari Vassilis Spanulis. \ T Kahdeksanvuotiaana hän soitti yhdentoista vuoden ikäisillä, vuosi myöhemmin hän valmisteli jopa 14-vuotiaan ryhmän kanssa ja ei voinut kilpailla heidän kanssaan Slovenian unionin määräysten vuoksi.

Kahdentoista vuoden iässä Luka esitti itsensä Budapestissa järjestetyssä kansainvälisessä turnauksessa, jossa hän teki joukkueensa neljäntoista vuoden turnauksessa Barcelonaa vastaan. Vuotta myöhemmin hän muutti Madridiin, jossa hän allekirjoitti viisivuotisen sopimuksen Realin kanssa. Hän liittyi välittömästi 16-vuotiaiden joukkoon ja näytti ainutlaatuisuutensa.Hänestä tuli kaikkein hyödyllisin toimija Espanjan mestaruuskilpailussa alle kuusitoista ja hänen tähti vain kasvoi.

“Minun on aina pitänyt pelata vanhempia pojia vastaan, jotka ovat pelanneet enemmän kuin minä. Useimmat heistä olivat isompia ja vahvempia, joten minun piti olla älykkäämpiä ”, Dončic sanoo.

Hän ei ole pikku poika tänään, hän on kasvanut 204 senttimetriin…

16-vuotiaana hänestä tuli nuorin pelaaja Madridin historian historiassa ja kolmas nuorin toimija Espanjan liigan historiassa. Puolen vuoden kuluttua hän debytoi myös euroalueella ja alkoi asettua Royal Clubiin.Vuoden 2016/17 kauden jälkeen hänen tähti on jo esiintynyt säännöllisesti ja täydellisesti Madridin joukkueen tärkeimpänä kokoonpanona tällä kaudella.

Hän oli myös ehdottomasti Slovenian johtavan maajoukkueen jäsen. Serbia, Montenegro tai Espanja. Hän loisti täysin viime vuoden Euro-koriin, jossa hän auttoi tasapuolisena kumppanina kaikkein hyödyllisimpään turnauspelaajaan, pelinrakentaja Goran Dragiciin tuomaan Slovenian historialliseen kultaan.

Dončič ampui 27 pistettä neljännesvälierissä ja osallistui yhdeksään levypalloon, jotka saivat 11 pistettä, 12 levypalloa ja kahdeksan avustajaa puolifinaaleissa Espanjaa vastaan.Viimeinen ottelu serbejä vastaan ​​ei ollut loukkaantunut, mutta hän pääsi mestaruuden viiteen parhaan joukkoon. Mutta hän oli yksi harvoista, jotka pelasivat suurimman osan peleistä ja ansaitsivat myös paljon yksittäisiä palkintoja. Hänestä ei tullut pelkästään Espanjan liigan paras nuori pelaaja, vaan myös muutama päivä myöhemmin myös koko kilpailun MVP, niin Euroliga. Siellä hän auttoi Realia voittamaan Final Four. Sarjassa Madridissa voitetaan yksi nimikkeistä, ja viimeisessä sarjassa he ovat nyt 2: 1 Baskonia-peleissä. ottelussa.On kuitenkin huomattava, että hän pelaa maailman parhaiden liigojen parhaiden kaverien joukossa ja tällä kaudella hänen kuormansa lähestyy NBA-taakkaa. Euroopan mestaruuskisojen, koti-liigan ja Euroligan rinnalla hän on soittanut syyskuussa lähes 90 peliä ja parhaat NCAA-pelaajat voivat keskittyä 30 kaksinkertaisuuteen.En tiennyt, että Euroopassa olisi niin suuri lahjakkuus. Yksikään NCAA-pelaajista ei pystyisi saavuttamaan Luka-lukuja Euroligassa, latvialainen supertähti Kristaps Porzingis kiittää Doncicia. Hänen joukkueensa kuljettaja, jonka Luke pitäisi olla.

Se, että NBA on edessään, tukee myös sitä, että Phoenix Sunsin luonnoksen ensimmäisen valinnan omistajat palkkasivat pitkäaikaisen avustajan NBA: lle ja Slovenian edustajan valmentaja Igor Kokoškovin päävalmentajaksi. Ehkä siksi, että hän on lähellä Dončicaa…