Ultimatum täynnä. He eivät olisi nojautuneet meihin ennen, sanoi Usti-valmentaja

”Kuukausi sitten kukaan ei olisi nojautunut meille kierrokselle, joukkueessa ei ollut paljon luottamusta, mutta en tiennyt. Uskoin, että se olisi parempi ”, sanoi valmentaja Antonín Pištěcký. ”Saimme ultimaatumin johtoon viidestä ottelusta ennen kansallista taukoa. Ja voitimme hänet. Toivon, että he ovat onnellinen yläkerrassa nyt “, hän hymyili.

Aurinko ei loistanut alussa, muukalaiset pyörittivät kuten lukuja kellossa useista syistä ja 1-5-aloituspainon pomot pelkäävät.

“Joukkueen olisi pitänyt voittaa neljä seuraavista viidestä ottelusta”, pääjohtaja Tomas Hruby sanoi.

Ja jos ei? ”En tiedä. Enkä halua edes tietää ”, Pištěcký virnisti.Olivatko sakot tai henkilöstön muutokset tapahtuneet, Hruby ei paljastanut: “Sen on pysyttävä pukuhuoneessa.”

Viileä kausi tuli kun jäljettömä vakiintui. Wallace ja Stevanovich, viimeisin tuonti aurinkoon, ovat onnistuneet. “Wallace tuli viimeksi 18. lokakuuta, poika on täällä vain kuukauden”, Pištěcký huomautti.

“Olemme pelanneet siitä lähtien. Ja ottelu Děčínin kanssa oli kauden paras tapa, todella alku ja loppu ”, siunasi voittajavalmentaja, että Sun ei menettänyt kerran loppuunmyytyssä ottelussa, jossa 1420 fania raivosi. “Pojat näkevät haluavansa sen menevän, että meillä on kuukausi tiimityötä. Esitys Děčínia vastaan ​​oli kauneus. ”

Jopa puolustaja Michal Šotnar piti arkiston päänahasta:” Me voitimme puolustuksen.Olemme nyt saavuttaneet lattiat, joissa haluamme olla ”, tyytyväinen Pištěcký. ”Uskomme, että ajatukset ovat positiivisempia. Tätä tyyliä pelatessa meidän ei tarvitse ollenkaan huolehtia vuodenajasta. ”