Djokovic neljänneksi lopullisesti. Hän kutsuu Federerin Champions-turnaukseen

Djokovic Federer pitäisi kilpailla lopullinen Mestarien Kansainvälinen viime vuonna, mutta koska Sveitsin selkäkipu jälkeen maraton taistelun Wawrinka Sveitsin ratkaiseva ottelu ei käynnistynyt. Etusivu

Serbian maailman ykkönen Federer kannattaa vastavuoroisesti tiistain tappion ydinryhmän, joka lopetti 23-sarjan voittoputken. Se oli ensimmäinen tappion turnauksen Djokovičova mestarit 2011 ja ensimmäinen hallissa kolmen ja puolen vuoden ajan.

kaksikymmentäkahdeksan Djokovic voi sunnuntaina tulla ensimmäinen tennispelaaja historian, kuka voittaa lopputurnaus kauden ATP neljä kertaa peräkkäin. Kaiken voit saada viidennen otsikko (ensimmäinen voitti myös Shanghaissa vuonna 2008), Federer on kuusi voittoa ansiokkaasti.Toisaalta 43-vuotias sveitsiläinen johtaa 22:21. Etusivu

Nykyinen suvereeni Djokovic tennistä kaksintaistelun vastaan ​​Nadal vahvisti, että hänen viime vuoden ikuinen kilpailija viihtyvät. Espanjalainen, vaikka hän voitti ryhmässä, toisin kuin Djokovic kaikki kolme peliä tänään, mutta vastaan ​​serbien oli mahdollisuus, ja hän ei ole edes yhtä brejkbol.

Djokovic suhteellisen sujuvasti voitti Nadal neljännessä tätä keskinäistä kaksintaisteluun ja kahdeksas viimeisen yhdeksän . Pitkällä Wrestling tasapaino Mallorcan vasenkätinen ensimmäistä kertaa urallaan kiinni ja kohdistettu 23:23.

“46 ottelua ja 10 vuoden tenniksen, olen vihdoin onnistunut häntä kiinni.Se kesti melkoisen aikaa “, sanoo Djokovic, jonka 46 ottelua Nadalilla on ATP Tourin ennätys. “Uran alussa olin muutama taso hänen alapuolella, koska hän ja Federer hallitsivat tennistä. Nyt olen voittanut viimeiset kolme ottelua, jotka mielenterveyden valmistelussa ottelussa on suuri osa, “Djokovic sanoi.

” Novak on tällä hetkellä käytännössä voittamaton. Hän vain pelasi fantastisesti, vain onnittelemaan häntä.Hän oli parempi kuin minä ja osoitti, että mitä koko kauden osoitti, ei ollut sattumaa “, sanoi Nadal käsitellä hänen valloittaja, joka tällä kaudella täpärästi tulos kalenteri Grand Slam.

Vaikka viime vuonna Federer kanssa Wawrinka Sveitsi semifinaalit ovat vetäneet melkein kolme tuntia, tänään seitsemäntoista kertaa Grand Slam -mestari voitti Davidin taisteluryhmänsä 71 minuutissa. Mutta se ei tämän vuoden voittaja Roland Garros Wawrinka, joka voitti ensimmäisen vastahyökkäys aukkoon asettaa ja johti 4: 2nd

Kuitenkin Federer pystyi reagoimaan menetykseen palvelu, verrattuna 4: 4th Myöhemmin hän iski kahdestoista gamma, jonka ansiosta laadukasta tuoton ja poiminta Wawrinkovo ​​hallinto mursi jälleen ja voitti sarjan 7: 5thTupla-otteluiden semifinaaliin voitti hollantilainen-romanialainen pari Jean-Julien Rojer, Horia Tecau 6: 4, 6 : 4 top-ranking amerikkalaista kaksoset Bob ja Mika Bryan ja päättyy vuosi maailman ensimmäisenä rankingissa. Muut finalistit ovat Ind Rohan Bopanna ja Romanian Florin Mergea.