Jeff Hornin valmentaja on varovainen sopivan näköisen Anthony Mundinen suhteen

Jeff Hornin valmentaja Glenn Rushton myöntää, että sopivan näköinen Anthony Mundine voi olla kovempi vastustaja kuin alun perin odotettiin. Mundine ja Horn kohtaavat Brisbanessa perjantai-iltana siinä, mikä on tärkeä ottelu 30-vuotiaalle Hornille, kun hän on menettänyt kesäkuussa WBO-kevytmestarin tittelin amerikkalaiselle Terence Crawfordille.

Horn on aiemmin myöntänyt tarvitsevansa voitti Mundinen hyvin saadakseen itsensä takaisin maailmannäyttämölle häviön jälkeen Crawfordille. Mutta Rushton varoitti Hornia taistelua edeltävänä tiistaina tiistaina sanoen, että Mundine on Sportingbet oikeastaan ​​niin sopiva kuin miltä näyttää, silloin hänen syytteensä on kova ilta.Jeff Horn varoittaa järjestäjiä käyttämästä sosiaalista mediaansa Lue lisää

”Hän näyttää hyvältä. Hän näyttää terävältä.Hän näyttää siltä, ​​että hän on todella tullut taistelemaan ”, Rushton sanoi. ”Jos hän todella laittaa sisään, meidän on suunniteltava lyödä 30-vuotias Mundine eikä 43-vuotias. Jos hän todella sijoittaa työn, en usko, että ikä on niin suuri tekijä, kuin alun perin luulimme olevan. ”

Mundine kehui maanantaina, että hän oli jo saavuttanut viimeisen 71 kg painoarvon. viikko, vaatimus Horn kiistää.Horn itse sanoo olevansa Sportingbet mukava painoon sen jälkeen, kun hänen Crawford-taisteluun valmistautumisensa olivat hävinneet, kun australialainen yritti painottaa kolmea yritystä.

Queenslander päätti tiistaina kevyen istunnon Rushtonin esikaupungissa Brisbanen kuntosalilla. on todennäköisesti hänen viimeinen osuma ennen taistelua.

Mundine esitti maanantaina huolen Hornin väitetystä taipumuksesta johtaa pään kanssa. Hornia kohtaan on esitetty väite sen jälkeen, kun hänen maailmanmestaruudensa voitti Manny Pacquiao.

“Tiedän, että he sanovat sen, koska Manny Pacquiao -taistelun jälkeen kaikki Manny Pacquiao -fanit halusivat sanoa, että Sportingbet sign up offer painasin päätäni, mutta Southpaw vs. ortodoksinen, juuri niin tapahtuu, sinun päät kokoontuvat ”, hän sanoi. “Kyllästän kuulemaan sen, koska se on vain yksi asia yhä uudestaan ​​ja uudestaan.”