Valmentaja Bilek ei myönnä, että Zlín toistaa keväällä syksyn uudelleen

Fastavin tapauksessa puoli-vuodenaikojen ero on huomattava. Ne, jotka eivät muuten ole kiinnostuneita Zlínistä, tietävät siitä. “En myönnä, että jotain vastaavaa pitäisi tapahtua”, Bílek uskoo.

Entinen valmentaja ei ratkaise menneisyyttä. Hän tuli Zlíniin kesällä, ja surkeiden kevään tulosten leima ei häiritse häntä henkilökohtaisesti.

Fastavin putoamisen syyt olivat erilaisia, usein yhdistelmä. Tyytyväisyydestä kostotoimen epäonnistuneeseen alkuun talviperääntymiseen. Bílek haluaa estää tämän.

”On tärkeää vahvistaa joukkuetta talvella.Saadakseen riittävä korvaus Ibralle ja Bogylle, koska he olivat molemmat parhaita pelaajia ”, hän sanoi keskikenttäpelaaja Traoré ja kanonisti Beauguel. “Kaadereiden on oltava sellaisia, että mahdollisuudet taistella kuuden parhaan joukosta ovat todelliset. Pyrimme saamaan joukkueen elämään “, Bilek sanoi.

Jalkapalloilijat pelaavat neljä liigakierrosta ennen kuin näin tapahtuu. Kolmen edeltävän kauden aikana syksy oli ohi kevään ensimmäisen kierroksen ohittamisen jälkeen.Jos se olisi hiukan parempi, me mieluummin ”, Bílek huomautti. ”Pelasimme kauden hyvin. Arvostamme missä olemme. Kukaan ei voinut ajatella, että saamme 27 pistettä viidestätoista kierrosta viime kaudella. Jos joku tarjoaisi sen meille, ottaisimme sen kaikki kymmenen. Hallinnoimme peliä myös melko kohtuullisesti syksyllä ”, tiivisti Bílekin perusosan johdantopuoli, joka yrittää pitää pelaajat alhaalla.

“Kukaan ei yliarvioi tuloksia. Se on edelleen hyvin tasainen. Meillä ei ole kahta tai kolme peliä ja voimme päästä pois kuudesta. ”Psykologiselta kannalta lauantain kaksintaistelu on Zlínille kaksi kertaa tärkeämpää.

”Voin mainita edellisen epäonnistuneen kevään motivaationa olla toistamatta sitä. En kuitenkaan myönnä, että toisen osan pitäisi olla huomattavasti heikompi “, Bílek sanoi.

Sleesian aloittelijan viimeiset tulokset, jotka viettivät olosuhteita kauden alkealta ja palasivat jälleenrakennetulle radallaan, hyppäsivät. yhdeksäs sija.

“Uusi valmentaja on tullut muuttamaan pelin organisointia hiukan. Se teki heistä mukavampaa. He pelaavat järjestäytynyttä, juoksevaa, rehellistä jalkapalloa ”, Bílek huomasi.

Kuten aiemmissakin kierroksissa, heidän on improvisoitava kokoonpanossa.