Tiedän Premier League -otteluista ilman alkoholijuomaa

Kapinalliset sopivat nopeasti kiistattomasta edellä mainitusta päätöksestä ja yhden suurimman panimoyhtiön edustajista, jotka ovat FIFA: n virallinen sponsori maailmanmestaruuskisassa kategoriassa “Olut ja olutjuomat”.

Paras, joka pysyy stadioneissa vuoden 2018 MM-kisojen jälkeen. Ja tämä ei ole videotukijärjestelmä. Kuva: Uutiset, Zimbio

Maapallon MM-kisat kestävät kuukauden – sitten keskustelu oluen säilyttämisestä venäläisillä stadioneilla avautuu edelleen voimakkaasti erityisesti Premier League -otteluiden osalta. Sarjan johtajat ja siihen liittyvät klubit ovat innokkaita voitosta – he ymmärtävät hyvin, mitä marginaalinen (helposti sekoittuva marginaalinen) tuote on: vahvan alkoholin ja oluen myynnistä Venäjällä saadut tulot ovat verrattavissa leipomotuotteiden myynnistä saataviin tuloihin. Olut on rahaa rikkaille sponsoreille, jotka ovat valmiita investoimaan urheiluun. Anna heille vain leffa.

Tiedän Premier League -otteluista ilman alkoholijuomaa. Kuinka turhautunut on tulla “Avaimen areenalle” ja vertaiseksi valtavaan valikoimaan juomia: tavallinen vesi, lasillinen kiehuvaa vettä ja tuntemattoman brändin teepussia, joka on vastenmielinen ja hyödytön “nolla” punaisen ja valkoisen oluen sponsorilta. Maksat enemmän kuin sata ruplaa hiilihapotetulle, kaadat sen muoviin, otat paikan korokkeelle ja katso, kuinka Alenichevin Spartak naurettavasti vastaan ​​Mordoviaa vastaan ​​(2-2, ottelu oli huhtikuussa 2016). Lippu portille tähän ainutlaatuiseen näyttelyyn maksaa 500 ruplaa – kodikas yritys, jossa on 2-3 fania, jotka käyttävät vastuullisesti alkoholia tähän tarkoitettuihin paikkoihin, voisivat piristää hieman ja jättää paljon enemmän rahaa lippupalveluun, jossa alkoholijuomaa vapautettaisiin vapaasti.

Tai miten Dynamo ja Zenit veivät hiljaisen nollapelin viime vuoden syyskuussa – neljä osumaa molemmissa joukkueissa. Jopa niille katsojille, jotka aiemmin lämpenivät ruokakeskuksessa kauppakeskuksessa Khimki-areenan lähellä, nukkui. Tämä on jo perinne. Pienen stadionin puitteissa sama alkoholiton hikoili – hieman mukavampi kuin Otkrytellä, mutta sillä ei ole myöskään elämää ja merkitystä: lasi tätä nestettä ei kirkasta Leandro Paredesin harmaata peliä, jonka Zenit osti 23 miljoonan euron arvosta.