Kartta Berdyevistä. Miksi Rostov päättää kauden Top 4: ssä

West Bromwich tai Sunderland voivat pelata tylsää, yksitoikkoista haukottavaa jalkapalloa, mutta Barcelona, ​​Real Madrid, Baijeri, PSG eivät voi antaa heille anteeksi. Jos Manchester United haluaa palata tähän seurojen joukkoon, hänen on muutettava nykyinen siemenellinen ja näyttää siltä, ​​että maakunnan vaiheesta unelmateatteri. Ainakin tuloksen saavuttamiseksi, mutta näyttämättä mahtavaa peliä, United Van Gaal ei edelleenkään löydä itsensä myötätunnon faneiksi – ja ilman heitä tällaista reinkarnaatiota ei tapahdu.

Sir Alex Fergusonin lähdön jälkeen kylmät vuodot eivät enää lakkaa menemästä Vanhan Traffordin yli: seitsemäs kauden 13/14 aikana, lukemattomat kokemattomat ottelut, paluu ja poistuminen Mestarien liigan … Todennäköisesti Manchesterin fanien on tottauduttava tosiasiaan. että kaunis aikakausi on päättynyt, tuomio on suoritettu ja että “paholaisilla” on pitkä, kova, täsmällinen paluu alkuun. Sateet – kylmät kuin Alaskan motelli – voivat kaataa harvemmin tai useammin, mutta olkoon niin, United-fanien on oltava kärsivällisiä. Kivulias erottaminen Ferguson-aikakaudesta on jo melkein kokenut – mutta ehkä se oli syytä kokea se ei Louis van Gaalin johdolla.

Vuosi sitten Rostov taisteli selviytymisestä Premier League -pelissä, ja jokeri Igor Gamula oli joukkueen ruorissa. Mutta sitten Kurban Berdyev saapui Donin Rostoviin ja käänsi kaiken ylösalaisin.

luvut

Kannattaa aloittaa ilmeisellä, numeroilla. Kuten sanotaan, tilastot tietävät kaiken. Ja tämä on mitä puolueeton numerokieli sanoo: Viime kaudella Rostov meni talvi tauon mestaruuskilpailuissa joukkueena, joka kamppaili epätoivoisesti selviytymiseen. Miodrag Boževichin ja sitten Igor Gamulan joukkueen tilillä oli vain 11 pistettä. Kesällä ja syksyllä Rostov onnistui voittamaan kaksi voittoa ja piirtämään viisi kertaa. Kauden toinen puoli ei ollut paljon parempi. Kauden aikana ”Rostov” sai 29 pistettä ja sijoittui 14. sijalle pelaamaan niveliä. Yhteensä joukkue saavutti seitsemän voittoa ja sitoi kahdeksan kertaa. Tuona kaudella Rostov-on-Don -joukkueen puolustusjoukkue ansaitsee erityisen huomion.