Ja olkoon “kirsikat” tehneet molemmat maalistaan ​​kulmapotkuilla

Jäädytetyistä sieluista, kuten lokakuun tapahtumasta, voi tulevaisuudessa tulla normi Van Gaalin joukkueelle, jos se ei kiireellisesti muuta ja hylkää tylsää filosofiaansa, kuten mannaa. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että tällaiset Mankunin kuivuuden jäävuodot eivät todennäköisesti auta.

vammat

”Aamun aamunkoitteessa, kun suljimme oven suojaan patioilta vetäneeltä ankaralta, jäähdyttävältä jäähdytykseltä, sielumme olivat jo sateella täynnä. Ja myöhemmin, aamulla – virtasi reunan yli ”

Guillermo Varela, Patrick McNair, Cameron Bortwick-Jackson, Andreas Pereira, Nick Powell – kaikki he tuskin olisivat ilmestyneet otteluun Bournemouthia vastaan, mutta loputtomat vammat pakottivat Van Gaalin kääntymään nuorisojärjestykseen, ja tietysti niin monia uusia kasvoja. aiheutti hämmennystä kentällä eikä antanut Unitedin voittaa. ”Bournemouth”, josta kirjoitimme yksityiskohtaisesti kauden alussa ja meni pelaamaan “paholaisia” vastaan, valitsi kaikki muut joukkueet kokeilemansa taktiikat: anna vastustajalle aloite, odota varjostuksessa – ja heti kun tilaisuus esittelee, se on vaikea torjua vastahyökkäyksiä. .

Ja olkoon “kirsikat” tehneet molemmat maalistaan ​​kulmapotkuilla, heillä todella oli mahdollisuuksiaan vastahyökkäyksiin – Glen Murray ei valehtelisi siitä, joka heti vaihdon jälkeen sai teurastushetkensä ja näytti jo olevansa tyytyväinen maaliin. pallo maitoon. Ennen peliä Bournemouthin kanssa United ei voinut luottaa kapteeniinsa Wayne Rooneyyn, samoin kuin Chris Smallingiin, Ander Herreraan, Matteo Darmianiin, Antonio Valenciaan, Marcos Rojoon – ja tämä ei ole täydellinen luettelo. Jos näin jatkuu, niin Alankomaissa, Louis van Gaalissa, pian ei enää jää punaisia ​​tulppaaneja varustamaan heitä sairaalavuoteilla mankunialaisille.