Haastattelussa pelaaja ei peittänyt tyytymättömyyttään nykyiseen

Ensimmäisellä kaudella Kingsley for Bayern, jolla oli kumppaneina Arjen Robben, Arturo Vidal, Philip Lam, Habi Alonson ja Thomas Muller, osui neljä kertaa ja toimitti ammuksen harjoittajana. Koman vietti toisen kauden suuruusluokkaa heikommaksi – ehkä tämä johtuu siitä, että Guardiola korvattiin Ancelottiilla, joka leikkautui Kingsleyn kanssa Pariisissa ja ei erityisesti luottanut nuori kaveri. Haastattelussa pelaaja ei peittänyt tyytymättömyyttään nykyiseen tilanteeseen, mutta ei uskaltanut aloittaa verbaalista puhetta valmentajan kanssa sanoen, että jokaisen huippupelaajan on sopeuduttava nykyiseen todellisuuteen ja valmentajan mielipiteeseen. Samaan aikaan ranskalainen alkoi hitaasti vahingoittaa vammoja – yhdellä harjoituksista hän loukkaantui hänen nilkansa, mutta kuukausi myöhemmin hän toipui ja nousi pohjalle Ingolstadtia vastaan. Itse asiassa 2016/17-kampanja osoittautui melko epäselväksi – ainoat tavoitteet, jotka hän teki Hampuriin kohdistuvassa ottelussa, mutta sitten vain vara-asukkaat eivät osuneet Adler-Vidaliin, Lewandowskiin, Alabiin ja Robbeniin pahoinpideltiin ”dinosauruksia”, jotka jäivät 8 tavoitteeseen.

Lunastuksen siirto, loistava kausi 17/18 ja ajatukset uran päättymisestä

Baijerin lehdistöpalvelu antoi 27. huhtikuuta 2017 julkilausuman, jossa todettiin, että vuokrasopimus on päättynyt, ja Koman on nyt Baijerin täysimittainen jalkapalloilija. Sopimus allekirjoitettiin ennen kesää 2020, ja Kingsley itse ei piilottanut kaupankäynnin iloa hymyillen kasvoillaan kertoa halusta parantaa edelleen ja siirtyä uuteen tasoon.

Kauden 17/18 kausi oli Kingsleylle paljon parempi, mutta vihollisen kohtalo, joka ensimmäistä kertaa ilmoitti vakavasti itselleen, puuttui asiaan. Helmikuun lopussa Koman sai tuskallisen vahingon vasemman nilkan nivelsiteille – tarkalleen, hän vain repäisi ne. Koska ranskalainen jäi peliin kolmen kuukauden ajan, hän palasi vahvemmaksi – omalla tunnustuksellaan, psykologisesti, ensimmäinen vahinko ei rikkonut häntä, ja hän halusi täyttää aukon tilastossa olevista peleistä ja tarkoista laukauksista. Valitettavasti se osoittautui huonosti – elokuussa ennen kauden valmistelua Coman tarvitsi jälleen leikkausta. Jos se on, hän onnistui taas voittamaan otsikon, jonka hänellä oli jo kuudennen uransa aikana, jos otamme vain kansalliset liigat.