Jääkiekko Olomouc on jo jäässä. Se testaa Holcesta, Eberleista ja tuomarista

“Koulumme kuudelle, meillä on useita pelaajia kokeilemaan junioreita. Vähitellen kavennamme cadrea. Tietenkin haluamme pelaajien ottelut, mutta jotkut tarvitsevat koulutuksen aikana voimme päätellä, että se olisi heille parempi valmistautua kauden muualla. Näemme “, sanoi Venera.

Mora jälkeen onnistuneesti masteroitu playoff valmistautuu toisen kauden kesken kotimaan eliittiä. Viime vuoden uusi tulokas rakentaa vähitellen cadre-pelin, joka on välttää raivaus taisteluista. “Viime kausi päättyi melko myöhään ja pelaajia tarvitaan tauko, mutta nyt peräkkäin meillä on seitsemän viikkoa aikaa valmistautua kuivuuden ja nyt ensimmäinen koulutus jäällä.Emme aio laittaa mitään vallankumouksellista, nyt se on lähinnä yksittäisiä toimia ja työskennellä kiekkoa, mitä useimmat haluavat maksaa “, sanoi Venera.

Hanáci aloittaa paini osa valmistelua tiistaina Heinäkuu 28 vastaan ​​Kometa Brno joita Venera menneisyydestä. Moru kauden jälkeen vasen näppäin hyökkääjä Martin Cibák, joka meni Zlín seuran myös jakoivat s¬ kapteeni Pavel Patera, joka sitten eläkkeelle, sekä maalivahti Jiří Trvaj. Koti

Aseta roster sen sijaan, Soudek yrittää hankkia eteenpäin, joka viimeksi pelasi NHL ECHL, Eberle taas puolusti värit Major League Kladno ja allekirjoitettu symbolisesti käynnistää yksi play-off otsikko ja Litvinov.Holec pelataan viime vuonna eniten pelejä Major League Trebic, hän ei voinut iski häntä pelin pelaaja Comets ja Slavia, jonka kanssa taka pääsarjassa.

“Odotamme kaaderi, että meillä on täällä, mutta kuka tietää, ehkä on mahdollisuus vahvistaa joukkueen. Mutta sen täytyy olla todella mielenkiintoinen nimi. Joka tapauksessa lopussa siirto on voimassa ainakin tammikuun loppuun, joten siihen asti on cadre jotenkin työskennellä “, sanoo Venera, joka on penkillä toimia aiempien ja apulaisylilääkäri Jiri Dopita Club. Josta hän on jo kuullut päätehtävän. “Jokainen haluaisi välttää erittäin vaativan ristin.Se on perustava päämäärä, jota meidän on torjuttava “, sanoi Venera.