Chytilmania New Yorkissa. Tuleeko Manhattan-tähti Pravciceksi?

Joten voiton isku Rangers vs. Islanders -pelissä (5: 0) syntyi.

Rangers-faneista on tullut yhä suositumpia. Asiantuntijat ja joukkuetoverit ovat hämmästyneitä.

“Mitä hän tekee siellä ?! On pelottavaa, kuinka hän etenee “, kirjoitti Chris Kreider, NY Post, lainaten paperia.” Kun olet laufissa, kaikki sujuu hyvin “, kertoi toinen Kevin Hayes. ”Tässä liigassa he ovat pirun vaikeita maalintekijöitä.Yleisö värisi. “Hän tarttui pyöriin, jakoi ne tai työnsi ne maalille”, hän kiitti NY Postia. ”Katson joka kerta. Minulla ei ole paljon NHL: ssä pelaavia asiakkaita. Täsmälleen yksi ”, hän sanoi. ”Mitä Philip kokee, on palkkio kärsivällisyydestä ja vaivaa. Ensimmäiset seitsemäntoista ottelua eivät rikkonut häntä, vaan vahvistivat häntä, ja nyt hän käyttää sitä hyväkseen. “Se trivia: Jotta nopeasti potkut, ja jos mahdollista, sillä maalivahdit ovat paranemassa.”

kirkastaa lahjakas poika suhtautuminen ja mukautuvuus. He keskustelevat jokaisesta ottelusta.Hän neuvoo häntä kuinka ajaa saadakseen kiekon edullisimpiin asentoihin. Muistuttaa häntä siitä, että ampuja on ajautuneena maalivahdista, joka vain vastaa hänelle. Kuinka käyttää etua? “Sinun Sportingbet täytyy olla nopea, yllättää hänet, ehkä käyttää bekaa näytöllä”, hän välittää tietonsa uuden sukupolven edustajalle. Balaštík ei kuitenkaan pelkää Chytilia: “Jos hänellä on jonkinlaista luottamusta, hän ilmestyy jäälle, missä hän voi osoittaa hänelle.” Silti olisi virhe nähdä se oukropečkassa. Lenkan ja Rostislavin vanhemmat olivat huolestuneita siitä, kuinka he elävät suurkaupungissa.Tarpeetonta sanoa.

Vaikka hänen äitinsä on tällä hetkellä hänen kanssaan, hän lentää pian. ”Filip on tuntenut ympäristön ja on itsevarma ja tyytyväinen. Hän ei tarvitse äitiään johtamaan häntä “, sanoo vanhin Chytil.

Junior luottaa yhä enemmän jäällä, Chytilmania voi jatkaa. Ja kuka tietää, kenties Pravcice liittyy kerran siellä oleviin tärkeisiin ihmisiin – etnografiin Vojtech Darebnikiin, tutkijaan Vaclav Rozkošný tai František Štourač, joka kirjoitti kylän ensimmäisen historian. More info