Bojkot Slovakiassa: Cátger myös kieltäytyi edustamaan Cataa

Slovakian jääkiekko on uusi johto kesäkuusta lähtien, mutta se näyttää kunnolliselta hallitukselta. Rehashed päätoimittaja Igor Nemecek ja hänen alaisensa päin negaatio kaikille osapuolille.

kuuluisien pelaajien vetoomuksen, jossa unionin eniten syytti epäoikeudenmukaisuutta vaaleissa (lisää täältä) ja sitten boikotoivat julkaisemisen gallupit jääkiekkoilija kauden pitämällä Slovakian jääkiekko pian piti peruuttaa (lisää täältä).

Nyt ulos alttiimpi maailmanlaajuisesti kaatuminen koskettaa seuraajan löytämiseksi Vladimir Vůjtka edustus. Zdeno Cíger oli kertonut Slovakian päivittäin Sport myönsi: “Sain tarjouksen liiton, mutta kieltäytyi siitä.”

Perusteet? Hän haluaa jatkaa akatemiansa nuorten pelaajien kanssa. “En voi jättää lapsia niin.Joka päivä näen kuinka parantaa, tunnen ihanan joukossa. En voi kuvitella, että kirjoitin päivästä toiseen. ”

outoja sanoja, eikö? Kuka vastustaa tarjousta tulla valmentaja maajoukkueen loppujen lopuksi se on suurin kunnia ja etuoikeus. Ainakin tällainen lauseita kuulemme aina kun joku saa samanlaisen tarjouksen.

Ei ole vaikea tunnistaa, että vastaus Cígerová uusi pala yleisessä mosaiikki osoitus jaetun ja kestämätöntä tilannetta.Onko ollenkaan mahdollista, että Slovakian jääkiekon nykyinen johto työskentelee, kun se on naurua?

Cíger itsekin myöntää avoimesti, että hän on kannattaja Richard Lintner, hävinnyt ehdokas pään liiton josta he kaikki lupasivat, että Slovakia perustaa uusi suuntaus, että paikalliset jääkiekko vetää pois köyhyydestä. “Voitettuaan Igor Nemecek vaaleissa meidän jääkiekko tarvitsee kompromissi rauhoittamaan tilannetta”, sanoi Cíger epäämiselle.

Unionin Vaikka päivä julkaisun jälkeen Cígerová tunnustus antoi lausuman, jossa hän yritti kieltää, että joskus tarjoavat lähettää Maajoukkuevalmentaja puhui siitä, mutta kukaan uskoo.

tuomari itse: “on totta, että korkein auktoriteetti SZĽH, johtoryhmä tunnistaa ja arvostaa valmennusta ominaisuuksia Zdeno Cíger, mutta mikään suuri johtajat, mukaan lukien presidentti, pääsihteeri ja johtoryhmän jäsenten Zdeno Cíger virallisen puhui. ”

Mutta miten tunnistaa virallisen tarjouksen epävirallinen?On todennäköistä, että hän Cíger kaikki tajunnut? Ja se on ennemminkin lakaista maton alle seuraavan fiasko osoittaa täydellistä häiriöitä Slovakian jääkiekko liikkeen jossa unioni omaksui kannan kokonaan poistettu ja nerespektovaného hallitsija, jonka kanssa haluaa kenellekään yhtään mitään?

täydentämään: Association for edustus myös etsii turhaan uutta johtaja, tämä kannattava tarjous muutosta kieltäytyi Miro saatana.

on vaikea kuvitella, että nykyisen osion löytää joku, joka haluaisi edustaa. Saatana ja Cíger tietävät hyvin, että jos he seisoivat vastaan ​​kaikki, ja ennen kaikkea, että kovaa kasattiin kokoon joukkueen jolloin useimmat tähdet kieltäytyy edustamaan.

liittovaltion ja ei ole muuta vaihtoehtoa kuin toivoa, että tilanne rauhoittuu vähitellen.Jos ei ole, on varattava varhaisia ​​vaaleja. Muuten Slovakian jääkiekko uhkaa kansainvälistä häpeä.

“En salaa, että minun joskus piestään tavoitteet palata suuri jääkiekko, mutta eivät koe sitä liian dramaattisesti. En kiirehdi. Olen periaatteessa välitä mitä muutoksia tapahtuu vain, kun se on todella positiivinen. Saatat joutua ulottua valtakuntaan politiikassa “, sanoi Cíger.