Sáblíková nöyryytti toisen rajan: jälleen Tšekin ennätys ja kolmas sija 1500 metrillä

Salt Lake Cityn suurnopeusjalkapallon MM-kisoissa oli paljon henkilökohtaisia, kansallisia mutta myös maailmanluokan tallenteita.

Heather Richardson ylitti historiallisen maksimi radalla 1500 metriä, kun heidän kotiin soikea “lensi” maaliin ajassa 1: 50.85. Keskinäisessä köydenvetoa siis poistaa ennätys merkintä maanmiehensä Brittany Bowe, joka onnistui viikko sitten patnáctistovku Calgary 1: 51,59.

Näiden numeroiden yläpuolella hengitys on henkeäsalpaavaa.

Richardson on parantanut maailmanennätystä 74: llä lisää!

Tämä on tällä linjalla jotain uskomatonta…

Bowes myös kuulua sen olevan ennätyksen, kun tavoite leikkaavat 1: 51.31.Kaksi kätkemätöntä amerikkalaista näyttävät jälleen järjestävän kilpailun itselleen.

Ja kilpailuun “levätä” se oli sama kuin viikko sitten Martina paras Sáblíková. Hän oli Calgary itseensä hieman pettynyt, että jos he eivät antaneet periksi vuorotellen puolin mieluummin Norco Njatunové voisi mennä mukaan 01:54 ensimmäistä kertaa.

Tällä kertaa tehnyt.

toiseksi viimeinen kilpailu jälleen vastaan ​​nousseet Ida Njatunové. Viikko sitten hän NorKa tullessaan finaaliin bowled yli toisen, ja sitten osoitti Sáblíková jännittävä Chase.Nyt kelloja litistettiin kelloon ja tšekit olivat vain 11 tuumaa taakse – ja molemmat olivat hyökänneet hollantilainen Leenstras.

“Joo, kyllä, sinä menet ennätyksen”, linja-auto Petr Novák huusi radalla. Hänen panostuksensa edellisten turnausten jälkeen 28.1 ja 29.0 käsitteli viimeisen 30.1: ssä ja voisi piristää. Hän ei vain löytänyt Njatunia ja myös Leenstraa etäisyydellä – hän oli nähnyt ensimmäisen kerran paikan päällä, joka alkaa klo 1:53. Kädet leijuu pään yli ja nauraen valmentaja, iloitsevasti löi.

“Se oli moraalinen lopussa. Mutta minulla oli hirveä ilo jättää väliin alle 1:54.Ajattelin, että tällainen aika on kenties koskaan nezajedu “uskoutui onnellinen Sáblíková.

Ennen kauden kuulosti hänen kaksi vuotta vanha Tsekin ennätys 1500 metrin 1: 54,44.

Calgary viime viikolla hän koputti 1: 54.18.

Ja nyt jopa 1: 53.44.

Kun taas linjat 3000 ja 5 000 metrin korkeudella alppien moottoriteiden korkeus oli lähempänä sen henkilökohtaisia ​​korkeuksia, ylittäen sen 1500 ja 1000 metriä.

Viimeistelyturnauksen jälkeen kilpailu johti kilpailuun – tietäen, että kaksi jättiläistä Richardson ja Bowe olivat alussa.Sáblíkovan takana oleva kolmas sija on myös maailmanmestaruuskilpailussa 15-vuotiaana.

kaksi cup kierrosta ovat keränneet yhteensä neljä podiums (ja neljäsosa paikka), ja pitkät rivit tasapaino on kaksi kasvia – kaksi voittoa.

Yhteenveto on selkeä: Martina Sáblíková kokee onnistunut pääsy kauden urallaan.

maailmanennätys kahdeksan pitkää vuotta muuttunut raiteilleen 10000 metrin miesten jossa Ted Jan Bloemen Kanadasta hän siirtyi 5,39 sekuntia 12: 36,30.Ja päättyi Ennätyslistat tässä lajissa hallituksen legendaarinen Sven Kramer, joka vuonna 2006 ja 2007, muutti kolme kertaa arvo ennätys 12: 49.69.

Salt Lake Cityssä, Hollannin kaksikko Kramer Bergsma joutui tyytymään toinen ja kolmas sija.

Erbanová seitsemästoista ratsasti

Carolina Erbanová päinvastoin, kun toisessa lähdössä 500 metrin pettynyt . Toinen kerta tällä kaudella meni alle 38 sekuntia, mutta aika 37.89 tällä ilmailupäivällä oli vain 17.paikka – vaikka se oli vain 16 senttiä Top Ten: sta tasapainoisessa ottelussa.

Tšekin Sprinter on pudonnut MM-kisoissa neljännentoista sijalle.

voitto jälleen iloitsivat Zhang Hong Kiinasta, kun taas senttimetri terminaalin kukisti Lee Sang-Hwa Korean ajoissa 36.82 yhden sadasosasekunti.

Division B 1500 metriä ei jäljitellyt Nikola Zdráhalová -tapahtumaa Calgaryta, jossa hänen ensimmäisenä elämässään oli kahden minuutin raja. Tällä kertaa hän lopetti kello 22.00-27.Natalya Kerschbaummayr oli viimeinen huippunopeiden luistelijoista, kun hän oli kärsinyt toiseksi viimeisellä kierroksella.

sunnuntaina Erbanová läsnä A-Division 1000 m kaksikymmentä eliitin sprinters ja Sáblíková samalla linjalla B-jako, jossa Calgary aika 1: 15,86 ja parantuneen henkilökohtaisen tietueen ensimmäistä kertaa tällä radalla hän teki. Parhaimmat naiset B-divisioonissa ansaitsevat 25, 19, 15-1 pistettä, ja kolme parasta menevät A-divisioonaan.Tässä on kaksikymmentä paikkaa, ja pikaluistelijat sijainnin mukaan pisteet 100-80, 70, 60-8, 6 ja 5 pistettä.

Kilpailussa, jossa joukkopäällikkö alkaa sunnuntaina, Salt Lake City pelataan vain “aka” Zdráhalovassa, Sáblíková lepää.

“Martin on jo tarpeeksi”, kertoi valmentaja Novak. “Minä annoin hänelle valinnan, jos hän halusi mennä kilometrimäärään tai hirviöön sunnuntaina ja otti itselleen tappajaa, vaikka hänellä olisi myös mahdollisuus voittoon. Mutta olemme jo tavanneet täällä ja hienosti. Hänen on levätä vähän.Ja myös klicks taas voi parantaa oma ennätys. ”

B-divisioona massa kilpailu esitellään ensimmäistä kertaa Kerschbaummayr ja entinen shorttrekařka Novotná.