Syksyn kansainvälisten joukkue: Cokanasigasta Leitchiin

Pitää vastustajat aina kiinnostuneina, mutta kenelläkään planeetalla ei ole parempaa jalkatyötä. Israel Folau johtaa häntä lähellä, vaikka hänen vanhan testamentin asenteensa tuskin auttavat häntä pääsemään mukaan maailmanjoukkueeseen.14) Joe Cokanasiga (Englanti)

Varhaisina päivinä, mutta on jo tehnyt vakavan vaikutelman Twickenhamista. Yhdessä Fidžin Josua Tuisovan kanssa hän voi jatkaa vakavien vahinkojen aiheuttamisessa vuoden 2019 maailmancupissa. 13) Garry Ringrose (Irlanti)

Irlannin nro 13 on vain 23-vuotias, mutta 1xbet pelaa rauhallisesti. Testaa veteraani. Hän kävelisi Uuden-Seelannin alkavalla keskikentällä, joka sanoo melkein kaiken kaiken.12) Semi Radradra (Fidži)

Hänellä oli päällään 13 Ranskaa vastaan, mutta paidanumeroilla ei ole merkitystä hänen tapauksessaan.Hänen pysäyttämätön kova rivinpiste Pariisissa osoitti hänen valtavan voimansa ja kykynsä, kuten jo osoitettiin barbaareille Twickenhamissa tänä vuonna. Facebook Twitter Pinterest Fidži Semi Radradra juhlii saatuaan kokeilun lauantaina Pariisissa järjestetyssä sokkivoitossa Ranskan yli. Valokuva: Christophe Ena / AP11) Jacob Stockdale (Irlanti)

Irlannin historiallisen ensimmäisen kotivoiton kaikkien mustaiden ratkaisevan tärkeän yrittäjä. Tahti, voima ja linjan silmä on nyt ansainnut Ulsterin siipi 12 yritystä 14 kokeessa. 10) Johnny Sexton (Irlanti)

Nyt virallisesti vuoden vuoden maailman pelaaja ja 1xbet ansainnut niin.Irlanti ja Leinster ovat voittaneet kaikki asiat, jotka ovat tärkeitä tänä vuonna, ja kuten tavallista, Sexton oli keskellä tässä kuussa sekoittaen All Blacks heistia.9) Aaron Smith (Uusi-Seelanti)

Pistä hänet mihin tahansa puolelle maailma ja hänen huippuluokan ohimennensa erottuisivat. Jos hän kärsi hieman Uuden-Seelannin pakkauksen takana Euroopassa tänä syksynä, hän ei ollut kaukana yksin. Jako: rekisteröidy ja saat viikoittaisen rugby-ammattiliiton sähköpostin.Loikot1) Steven Kitshoff (Etelä-Afrikka)

Cian Healy ja Ben Moon ovat molemmat arvoisia kunniamerkkejä, mutta liekkihiuksinen Springboks-potkuri vain reunustaa sitä.Etelä-Afrikan pakkaus voisi vielä olla asianmukainen kourallinen Japanissa ensi vuonna.2) Codie Taylor (Uusi-Seelanti)

Dane Coles ja Nathan Harris olivat Roomassa kiinnostavassa muodossa, mutta puolustavasti erinomaisella Taylorilla on harvoin huono peli. ”Hän on erittäin älykäs huora ja ottaisin hänet Malcolm Marxin yli milloin tahansa viikonpäivänä”, ehdotti joukkuetoverinsa Ryan Crotty viime kuussa.3) Tadhg Furlong (Irlanti)

Maailman paras tiukka pää näyttää edelleen 1xbet welcome offer parantaa. Irlannin rock Uusi-Seelantia vastaan ​​ja vaikutusvaltainen myös avoimessa pelissä. Pitäisi olla ehdolla Sextonin rinnalla World Rugby -listalle. Facebook Twitter Pinterest Irlannin potentiaalinen Tadhg Furlong -buldoosi osaksi All Blacks ‘Kieran Lue Dublinissa aiemmin tässä kuussa.Kuva: Dan Sheridan / Inpho / Rex / Shutterstock4) Maro Itoje (Englanti)

Englanti on nousussa, ja Itoje-elpyminen on yksi syy siihen. Jos hän jatkaa pelin kunnioittamista ja pysyy kunnossa, hänestä tulee yksi kaikkien aikojen greateista.5) Leone Nakarawa (Fidži)

Tänä syksynä oli joitain erinomaisia ​​lukkoesityksiä Brodie Retallickilta, James Ryanilta. , Alun Wyn Jones ja Adam Beard, mutta mikään heistä ei purkaudu kuten merkittävä Fidži.6) Peter O’Mahony (Irlanti)

Kolossi kaikkia mustia vastaan ​​ja ruumiillisuus siitä, mitä Irlannista on tullut: kovaa, kiihkeä, intohimoinen ja säälimätön. Jokainen joukkue haluaisi hänet heidän puolelleen.7) Ellis Jenkins (Wales)

Wales on voittanut yhdeksän testiä peräkkäin ja kehittää erittäin lupaavaa kytkentää nuorta eteenpäin.Jenkins oli loistava Etelä-Afrikkaa vastaan ​​vain kärsiä ikävästä myöhäisestä polvivammasta. Se ei ole viimeinen, kun kuulemme hänestä.8) Michael Leitch (Japani, kapteeni).

Yksinkertaisesti hänen on oltava jonkin verran takaosassa hänen monumentaalisen ponnistelunsa Englantia vastaan ​​Twickenhamissa. Arvioi kaksi uutta yritystä Venäjää vastaan ​​viikonloppuna; syksyn esiintyjien inspiroivin.