Pariisin Saint-Germainin debyytti järjestettiin 18

Tarkasteltaessa Eiffel-tornia

Koman syntyi Ranskan pääkaupungissa Guadeloupesta tulevien maahanmuuttajien perheessä, joka muutti Euroopan valtioon etsimään parempaa elämää ja kunnollisesti palkattua työtä. Varhaislapsuudesta Kingsley osoitti todellista kiinnostusta jalkapallopalloon ja juoksi jatkuvasti hänen kanssaan talon lähellä. Kuusivuotiaana keskikenttäpelaaja oli mukana lastenjoukkueessa, jolla oli hyvin runollinen nimi “Senar-Moissi”, jossa hän asui kaksi vuotta. Pariisin Saint-Germainin partiolaisosaston edustajat saapuivat yhteen hänen peleistään, jotka houkuttelivat uskomattoman pienen ja ketterän mustan pojan. Kingsleyn isä on PSG-fani, jolla on kokemusta, joten kun hänet tarjottiin antamaan pojalleen pääklubin valmennushenkilökunnan siipi, hän otti onnellisesti lapsen kädestä pariisilaisten akatemiaan. Koman oli yhdeksän vuoden ajan Akatemiassa, sillä hän onnistui pääsemään juniorista pääjoukkueeseen.

Pariisin Saint-Germainin debyytti järjestettiin 18. helmikuuta 2013 mestaruuspelissä Sochauxia vastaan, joka päättyi tappioon 2: 3. PSG-mentori Carlo Ancelotti korosti 16 minuuttia (!) Coman 5 minuuttia peliaikaa, mutta tällä kaudella hän ei enää esiintynyt penkillä tai kentällä. Koman oli jo tullut klubin historiaan, koska ennen häntä ei ollut 16-vuotiaita debyytteja joukkueessa.

“PSG”, jonka kausi tuli maan mestariksi ja nuorelle pojalle annettiin mitali – on selvää, että etukäteen, mutta hän ei perustellut tätä etukäteen, sillä hän myöhemmin soitti vain 3 ottelussa kotimaassaan. Kesällä 2014 ranskalaisille myönnettiin vapaan edustajan asema, joten hän alkoi analysoida vastaanotettuja ehdotuksia. Kerrottiin, että Arsenal, Liverpool, Newcastle, Tottenham, Bayer ja Bordeaux antoivat sopimuksen lahjakkaasta kaverista, mutta Torinon Juventus osoittautui ketterämmäksi kuin kaikki. Kun jalkapalloilija itse myönsi eräässä haastattelussa, Willy Sagnol halusi henkilökohtaisesti nähdä hänet Girondinsin riveissä, mutta jo sitten “Vanha Signore” ilmestyi horisonttiin ja tarjosi heille viisivuotisen sopimuksen.