On mahdotonta pisteet ilman niitä, eikö?

Atletico, ottelut tällä säällä ovat jotain fantasiasta. Gaby on jo myöntänyt nurmikon ympärillä olevan standardin osan: “Atletico” ei ollut tottunut pelaamaan tällaista. Loko soveltuu hyvin tähän koko tragikomediaan. Niin kauan kuin vieraat yrittävät tuntea jalat, joukkue voi pisteet yhden tai kaksi maalia ja sytyttää tämän ottelun. No, sen jälkeen neljännesfinaali tulee olemaan, ja näemme, kuinka rohkea Loko pystyy pelaamaan eurooppalaista grandeeä vastaan, eikä RFPL: n mätä vastustajaa.

Laukut tavoitteesta

On mahdotonta pisteet ilman niitä, eikö? Madridin ottelun mukaan Loko-paradigma siirtyi traagiseen tasoon, jossa tulos tulee, jos vastustajan tavoite jätetään huomiotta. Atletico maalivahti Axel Werner vietti ensimmäisen ottelun klubille viikkoa sitten. Käytetty upea – pelattu nollaan. ”Loko” iski vain 4 kertaa tavoitteensa ja tavoite – 1. Ja Lysov teki sen 84 minuutissa.

Ihmeitä tapahtuu. Miten “veturi” kulkee “Atletico” -valokuvassa: Championship, Lokomotiv, Reddit

Haluaisin uskoa, että ottelun jälkeen Palych heitti pallon jokaiselle hänen pelaajilleen ja osoitti henkilökohtaisesti, kuinka vaarallista tämä temppu voisi olla. Lokolla on paljon jalkapalloilijoita, joilla on lyöminen, ja Fernandesilla on yleensä ulkomaalainen kotiutumisase. Tänään, pilvet eivät tule kentälle uudelleen, vaikka ne ovat lähes terveitä. On vielä yksi mahdollisuus painostaa maalivahtikokemusta, ja tämän vuoksi sinun täytyy peittää hänet lyönteillä ja risteyttää rangaistusalueelle. Hän vapisi. Tarvitaan. Kokeile vain.

Exodus päätti jälleen Messin

Jos teksti, jolla on tällainen otsikko, tarkistetaan plagiointia vastaan, järjestelmä antaa 100% lainauksesta ja hylkää sen. Modernin “Barcelonan” kronikassa liian monta peliä, joissa joukkue ei ole huonompi kuin vastustaja, ja ottelu voitti Lionel Messi. Mutta mitä tehdä? Hän antoi taas avaruushistorian ja teki ottelun.

Näyttää siltä, ​​että argentiinalainen päätti maksaa takaisin legendaarisen goalless -sarjan “sinisiä” vastaan ​​ja pilkasi henkilökohtaisesti maalivahtia: kaksi jääneitä palloja jalkojen välillä on nöyryytys. Kaikkien puolustajien vetäytyminen ja provosoimalla ne hirvittävään virheeseen, kuten romaneja koskevassa ottelussa, on sama sarja. Leo päätti käydä läpi kaikki ne, jotka olivat mukana ”kiroussa”: viime kaudella hän pudotti Peter Cechin, tämä on klubi.