Madridissa Syomin sijoitti ennustettavasti kolme

Vertailualueen kylläisyys

Madridissa Syomin sijoitti ennustettavasti kolme keskeistä puolustajaa, mutta tämä rakentaminen antoi ahdistuksen. Tukivyöhyke epäonnistui jatkuvasti, ja Saul laski uskomattoman tavoitteensa. Niegesin temput hylkäsivät Denisovin, mutta kukaan ei voinut vakuuttaa häntä, ja sen seurauksena espanjalainen avasi pisteytyksen. Semin toivoi, ettei “Atletico” pääse rangaistusalueelle, mutta espanjalaiset pääsivät vielä sinne. Manu Fernandesin ja Miranchukin veljeksen mainosten kolmiulos osoittautui hyvin haalistuneeksi, mutta Kolomeitsevin vapauttamisen, jolla ei ole samat taidot, peli “Loko” tuli iloisemmaksi. Miksi? Koska epätasapaino tasaantui. Ei ole mitään järkeä luoda samanlaista Moskovassa, joten Semin pitäisi uhrata yksi Miranchukin veljistä, varsinkin kun Anton vietti lähes kaikkein pahimman ottelun Madridissa ja laski kovan työntekijän Kolomeitsevin. Ja eteenpäin selviää Lesha Manu.

Lasten reunojen puute

Toista muistissasi kaksi jääneitä Loko-tavoitteita Saulin aseen jälkeen. Kaksi naurettavaa reunaa, jonka Loko voi antaa anteeksi Premier-liigassa, mutta ei Europa-liigan pudotuspeleissä, johti siihen, että vastauksessamme on kolme tavoitetta. Miksi nämä reunat? Banaaliset jitters. Ravistelemalla polvilla – wimps. Miksi edes meni ulos 1/8: ssa, jos olet valmis pakata ja siirtämään vastustajanne maalit? Ennen kuin stadion kiehuu puhaltimelta, on anteeksiantamaton. Tänään Lokon on muistettava, että hän johtaa RFPL: ssä 8 pisteen marginaalia ja juuri lähtenyt Mario Balotellista olemaan tyytyväinen vitseihin Putinista, ja ensimmäisistä sekunneista hän lentäisi eteenpäin.

Ihmeitä tapahtuu. Miten “veturi” kulkee “Atletico” -valokuvassa: Championship, Lokomotiv, Reddit

Nopea tavoite

Nopea tavoite tekee Loko-tehtävän paljon vähemmän surrealistiseksi. Kaksi pistettä ei ole sama kuin kolme. Fanit kokevat, että Atletico-lomakkeen nauhat ovat verenvuotoja, ja he käynnistävät energian pyörremyrskyn, joka voi piiskauttaa Fernandesin kaltaisia ​​käsityöläisiä luomaan jotain maagisempaa. Positiivinen ja katalyyttinen Loko, nopea tavoite on syynä hermot Atletico. Vieraat lakkaavat ajattelemasta esimerkkien seuraavaa kierrosta ja osallistuvat peliin, joka on toisaalta pelottava Lokolle, mutta toisaalta – miksi mennä ottelulle ollenkaan?