Kuitenkin Chelsealla on varmasti jotain kiitosta paluuottelussa

Chelsealla oli jälleen kunnollinen ottelu

Stamford-sillalla Antonio Conte -järjestelmä epäonnistui vain kerran, mikä johti Barcelonan ainoaan päämäärään, kun taas Camp Nouissa joukkue teki virheen kahdesti kokouksen alussa, molemmat virheet tulivat jälleen tuottaviksi. Barça reagoi liian epämiellyttävästi vastustajan puutteisiin, hi Cesc Fabregas, joka ei halua työskennellä puolustuksellisesti ja painostaa häntä.

Messi nosti kirouksen ja nöyryytti Courtoisin. Chelsea ei menettänyt Barcelonaan, vaan pelaajaan Photo: Goal, Marca

Kuitenkin Chelsealla on varmasti jotain kiitosta paluuottelussa. Ensinnäkin italialaisella klubilla oli selkeä idea hyökätä vasemman puolen läpi, jossa Sergi Roberto ja Usman Dembele eivät tarkentaneet puolustusta. Toiseksi, Chelsea pelasi yksinomaan alareunassa ja jätti huomiotta hyökkäyksen nopeat hyökkäykset. Siksi Olivier Giroud putosi pelistä. Kolmanneksi klubi piti linjat luottavaisesti, jotta niitä oli vaikea venyttää. Se oli vain Messi kokouksen alussa.

Loppujen lopuksi lontoolaiset saivat saman xG: n kuin katalaanit (0,57 vs. 0,51). Ottelun jälkeen älykkäät kasvot saavat päätelmän, että sininen ei ole onnekas. Mutta heidän ongelmansa oli erilainen – heillä ei yksinkertaisesti ollut Lionel Messiä.

Kun Mestarien liigan 1/8 finaaliin, “Manchester”, vetää luottavaisesti ryhmä, kiinni “Sevilla”, lähes kaikki fanit “paholaiset” hengittivät helpotusta. No, kyllä, ei pahin espanjalainen joukkue ja kupin taistelija – mutta he voisivat saada “Real”, “Bavaria” tai “Juventus”. Ja täällä – klubi, joka kauden aikana mursi La Ligan jättiläisiä, mutta myös “Eibar” Spartakilla. Manchester odotti tärkeimmän Euroopan turnauksen pudotuspelejä David Moyesin aikaan, ja tällä kertaa he olivat varmoja ainakin neljänneksen finaalista.

Fanien optimismi on hyvin ymmärrettävää. José Mourinhon leikkityyli aiheuttaa myrskyisen reaktion ja kritiikin, mutta kun ylimielinen portugali saa kaiken, mitä hänellä oli mielessä, ja klubi saavuttaa tuloksen, kaikki vihaajat voidaan lopettaa lopputuloksella, Manchester Unitedin valmentajana ja teki tämän kauden voiton jälkeen Tottenhamilta , Arsenal, Chelsea ja Liverpool. Pikku omisti pallon? Ei tarpeeksi hyökätty? Katsokaa kuka otti kolme pistettä ja sitten sano.