Kaksivuotinen katselu Baijerissa ja loukkaantumisten alku

Elämä valkoinen ja musta raita

Ei voida sanoa, että “Juventus” Koman näytti itsensä millään tavalla. Hän ei saanut yhtään päämäärää italialaisissa mestaruuskilpailuissa, sillä se oli antanut vain kaksi apuaan Napolin ja Parman kanssa, mikä oli tuhoisan kauden ja Serie A: n kanssa.

Onnekas onnekas. 6-kertainen mestari voi suorittaa uransa 22 vuotta

Ensimmäisessä ja ainoassa Torinon klubin kaudessa (epätäydellinen ottelu Udineseen kohdalla 2015/16 kampanjassa, häntä ei otettu huomioon) Kingsley onnistui tulemaan mestariksi, kun hän oli viettänyt vain 5 peliä kentällä aloituskokoonpanossa. Debyyttikilpailun jälkeen Massimiliano Allegri ei pitänyt Comanin kiitosta, jossa hän totesi, että nuoresta iästään huolimatta hän toimi miehellisesti ja oli älyllisesti ilman ikää, mutta jalkapalloilijan italialainen matka päättyi kesällä 2015.

Kaksivuotinen katselu Baijerissa ja loukkaantumisten alku

Baijeri voitti Comanin taistelun – sitten Josep Guardiola vastasi klubin tuloksista, joka teki kaikkensa allekirjoittaa ranskalainen. Pepin valtuudet ovat korkealla kaikissa seuroissa, joiden kanssa hänen oli tehtävä yhteistyötä, ja Bayern ei ollut poikkeus säännöstä – presidentti Karl Kopfner myönsi rahaa Comanin palkkaan ja kahden vuoden vuokran maksamiseen, ja loput oli teknologia.

Nuori mies oli innokas työskentelemään rinnakkain kuuluisan espanjalaisen valmentajan kanssa, joka pelkästään peläsi vanhan Euroopan Barcalla. Kingsleyn kausi alkoi ilman kausikoulutusta uusien kumppaneiden kanssa, mutta tämä ei ollut ratkaiseva tekijä ranskalaisen pelissä. Hän alkoi leimata tavoitteita kerralla (ensimmäiset kolme peliä, Coman lähetti kaksi maalia vastustajien tavoitteeseen), ja toimi myös hänen suosikki vasemmalla puolella vuosien varrella. Guardiola kiitti nuoria pelaajia debyytin jälkeen, ja pelaaja sanoi, että hän oli uskomattoman iloinen nähdessään espanjalaisen luottamuksen.