Ensinnäkin Chelsea ei voinut toimia rivien välillä

Leon ansiosta “Barcelona” sai nopean maalin ja huomasi kaksi ensimmäistä pistettä, ja Thibault Curtois antoi hirvittävän esityksen. Hän aloitti ottelun, ikään kuin hänen klubinsa menettäisi ensimmäisessä 0-4-kokouksessa, ja se olisi pelastettava häpeältä useilla tavoitteilla ja kunnollisella pelillä. Tämän seurauksena ensimmäisen ottelun jälkeen jäljellä oleva juontaja kuoli 20. minuutilla.

Valverde korjasi Enriquen virheet

Jos katsot ottelua tarkemmin, näet Argentiinan soololevyn. Ernesto Valverde näytti myös esityksensä mukana. Toisessa osassa valmentaja osoitti täyttäneensä klubin päätehtävän – hän opiskeli reikiä yksityiskohtaisesti, kuten Stephen Hawking, paitsi avaruudessa, mutta Barçan järjestelmässä ja ratkaisi ongelman.

Messi nosti kirouksen ja nöyryytti Courtoisin. Chelsea ei menettänyt Barcelonaan, vaan pelaajaan Photo: Goal, Marca

Ensinnäkin Chelsea ei voinut toimia rivien välillä. Klubi hidastui nopeasti ja alkoi pelata tiukasti. Joten Willian ja Azar eivät saaneet tilaa ja aikaa arvioida tilannetta. Toiseksi baski on perustanut klubin puolustuksen. Pelin aikana hänen tiiminsä estää kilpailijoiden jättämisen 14 kertaa.

Muistakaa, että viime kaudella nämä ongelmat kaativat katalaanit Mestarien liigan 1/4 finaalista ja saivat ensimmäisen sijan La Ligassa ”Real”. Luis Enrique jätti seuraajaklubin tuhoutuneen puolustuksen ja hirvittävän pelin ilman palloa. Tämä kausi, suojan luotettavuus ja kompakti linjat – Katalonian superklubin vahvuudet. Valverde oli jo esiintynyt voimakkaalla pelillä ilman palloa Real Madridia ja Juventusta vastaan, ja Chelsean kanssa hän vain osoitti olevansa täysin kunnostanut klubin, ja näimme todellisen Barcelonan. Hän on nyt niin todellinen, että jopa tuomari on jälleen hänen puolellaan – tänään tuomari ei tehnyt selkeää rangaistusta Marcos Alonso’lle.